| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
nevermind filozof

|
Wysłany: Nie 2005-03-06 13:52:58 Temat postu: |
|
|
No tak... 3mja z nami gut gut Dzisiaj chciałam słuchać, ale choroba mnie rozłozyła i poszłam grzecznie spać... _________________ ... tak fajnie, że jesteś...
... aniołem w tym mieście...
... bez wiary i szans... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ninona myślący
|
Wysłany: Czw 2005-04-07 06:47:34 Temat postu: |
|
|
ja usłyszałam Analog jak grał przed Virgin w Parku w ostatnie wakacje..
myślałam że to bedzie kolejny nudny support..a tu takie miłe zaskoczenia  _________________ Kiedy patrzę na nią dziś
Widzę piękną twarz
Oczy nadal błyszczą się
Uśmiech trochę zgasł |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kain poszukujący

|
Wysłany: Pon 2005-05-16 10:12:38 Temat postu: |
|
|
A ja usłyszałem wczoraj u Kuby Wojewódzkiego... Pomyślałem: "kurde, ładnie grają, trzeba powęszyć w necie". No i oto jestem . _________________ The poison keeps going through my veins... Is anyone able to stop it?
Pójdź w me ramiona, poczuj się bezpiecznie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ignis poszukujący

|
Wysłany: Pon 2005-05-16 12:28:17 Temat postu: |
|
|
| A ja tam samo jak Ninona :DDD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spustnik poszukujący

|
Wysłany: Pon 2005-06-27 16:16:50 Temat postu: |
|
|
| Ja ze stronki =>Rabbitss'y <= a resztę materiału z koncertu i płyty zakupionej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zlosnica poszukujący

|
Wysłany: Pią 2005-09-02 20:42:20 Temat postu: |
|
|
po raz pierwszy spotkalam sie z zespolem Analog w Wegorzewie w 2003r, ale... niestety szybko o nich zapomnialam
na poczatku lipca, tego roku grali koncer na Regatach, tak sie stalo ze znalazlam sie pod scena i... nie ruszylam sie z miejsca do momentu az z niej zeszli. Po prostu sie zakochalam, a jak slyszalam glos Moniki, to po prostu przechodzily mi ciary i tyle
ps. a na urodziny dostalam upragniona plyte "analogiA" i towarzyszy mi bardzo czesto  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ancora-ela poszukujący

|
Wysłany: Wto 2007-01-30 13:13:11 Temat postu: |
|
|
Zespół Analog zobaczyłam pierwszy raz na Otwartej Scenie Muzycznej w Siemianowicach Śląskich. Potem słyszałam Ich już jako laereatów konkursu na koncercie finałowym jakoś rok po przeglądzie. Sporo czasu minęło od tych dwóch koncertów. I chociaż Ich pioesenki gdzieś tam chodziły mi po głowie to muszę przyznać, że dopiero teraz kupiłam płyty. A zaczęło się od tego, że kolega miał urodziny. Ponieważ gustuje w kobiecych mocnych głosach i rockowych brzmieniach, przypomniałam sobie: Analog, czemu nie? Tego nie słyszał. No i pozazdrościłam mu tej płyty na święta miałam już własną, a zaraz potem i Ulicę Wolności No i chyba dojrzało się do tej muzyki. czekam z niecierpliwością na następne płyty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|